Mitutoyos 60 dagars offline detaljprogrammering GRATIS TEST ger dig tillgång till:

  • Online och offline programmering och editering av detaljprogram med MCOSMOS-3
  • Offline programmering av 3D CAD-filer med MiCAT-Planner.

MiCAT Planner

Det enda sättet att spara tid och garanterat resultat. Oavsett dina mätuppgifter, så adderar MiCAT Planner ett stort antal fördelar till din CAD-baserade programmering.

Virtuell maskin
Programmet behöver den verkliga CMM-konfigurationen med verktygsväxlare samt mätspetsar inkluderat för att kunna räkna ut bästa möjliga konfiguration baserat på anpassade mätregler.

Automatisk detaljprogrammering 
När en CAD-modell som inkluderar all PMI-data importeras i programmet, visas direkt alla nödvändiga funktioner och egenskaper som ska utvärderast.

Optimerad mätcykel
Genom dess optimeringsfunktion uppskattar mjukvaran den kortaste förflyttningsbanan med minimal ompositionering av proben och byte av verktyg, samt skapar ett program som möjliggör mätning på kortast möjliga tid..

Reducerar programmeringstiden genom att arbeta fram detaljprogram för koordinatmätmaskiner. Mjukvarans automatiska mätprogram spar mycket tid och kostnader.

MiCAT Planner

MCOSMOS-3

Den ultimata programvaran för 3D CNC koordinatmätmaskiner

Organisera – Utföra – Räkna – Rapportera
Med den avancerade versionen av Mitutoyos världsberömda CMM-hanteringsprogram, ger dig tillgång till följande programvaror.

PartManager
Kommandocentret för MCOSMOS programvarupaket

GEOPAK
Generera mätprogram för geometriska element

CAT1000P
Använd CAD-modeller för att programmera mätuppgifter

CAT1000S
Jämför toleranser av friformsytor i 3D

SCANPAK
Utvärdera och ändra 2D-konturer

MCOSMOS-3

 

60 dagars gratis test - Fullversions programvara!

Programvaran som ingår i detta Mitutoyos prova-på-erbjudande kan användas i 60 dagar efter installation.

Viktigt: Detalprogram som genereras av denna demo/test version av MiCAT-Planner, kräver ett MCOSMOS-Run-tillägg på den CMM där detta detaljprogram ska köras. Detta MCOSMOS-Run-tillägg ingår i den här testversionen men löper också ut efter 60 dagar. För fortsatt användning av de av MiCAT-Planner genererade detaljprogrammen efter 60 dagar krävs köp av detta MCOSMOS-Run-tillägg.

Genom att anmäla intresse för Mitutoyos prova på-erbjudande 60 DAGARS GRATIS Offline-detaljprogrammering godkänner du att en auktoriserad representant för Mitutoyo Scandinavia kommer att kontakta dig via e-post för att ge dig en nedladdningslänk och ett efterföljande supportsamtal för konfiguration av programvara, styrenhet, prober och andra nödvändiga element för att dra nytta av den fulla funktionen i Mitutoyos programvaror MiCAT Planner/MCOSMOS. Detta förutsätter komplett pch korrekt kontaktinformation, särskilt e-post och telefonnummer. Dataskydd är en fråga om förtroende – och ditt förtroende är viktigt för oss. Mitutoyo Scandinavia AB respekterar din intigritet och personliga användning av våra produkter. Skydd, laglig insamling, behandling och användning av dina personuppgifter är ett viktigt arbete för oss. För att du ska känna dig säker när du besöker vår webbplats, följer vi strikt de juridiska bestämmelserna när vi behandlar dina personuppgifter och vill informera dig om våra datainsamling  och användning av data. För mer information, se vår sekretesspolicy.

De allmänna villkoren för licensiering för användning av datorprogram (programvara) och särskilda licensvillkor för användning av mjukvaran MiCAT från Mitutoyo Scandinavia AB tillämpas för detta erbjudande.

CAPTCHA-kod

Systemkrav
Operativsystem:
Windows 10 Pro 64-bit (version 1803 eller högre)
 
 
Minimum
Processor: Multi-core processor (2.0 GHz)
Minne: 4GB RAM
Grafik: NVIDIA Quadro med minimum 2GB minne. (Till exempel, NVIDIA Quadro P600 2GB GDDR5)
 
 
Rekommenderat
Processor: Multi-core processor (2.0 GHz eller högre)
Minne: 16GB RAM
Grafik: NVIDIA Quadro med 5GB minne eller mer. (Till exempel, NVIDIA Quadro P2200 5GB GDDR5)

Ladda ner detaljerad info om Mitutoyo MCOSMOS

Den ultimata programvaran för 3D CNC koordinatmätmaskiner.

Download PDF (1 945,94 KB)